Dragostea adevărată (3)

image

♥Te ține treaz – nopți albe, fără cafea; doar o realitate în sfârșit mai incitantă decât cel mai frumos vis!
♥Îți dă aripi să zbori departe, spre ceruri infint de albastre, spre meleaguri pure, pe care crezi că nimeni, niciodată, nu le-a mai cutreierat.
♥Te încurajează să fii cine ai refuzat că ești și te transformă în versiunea ta cea mai bună.
♥Te face perfect în ochii jumătății tale. Defectele îți devin atuuri iar calitățile îți sunt hiperbolizate – dintr-odată, ești extraterestru de minunat, atunci când ești iubit cu adevărat. Același lucru îl faci şi tu: nu există nicio persoană mai bună decât persoana iubită.
♥Îți dă putere să înfrunți lumea întreagă, să te zbați, să lupți, să speri, să te rogi, să crezi.
♥Îți schimbă ordinea priorităților. Ai suficientă determinare încât să lași totul și să îi fugi în întâmpinare, când vine sau să îi sari în ajutor, când are nevoie. Ești fericit(ă) doar când jumătatea ta este și îți e rău când nici ei nu îi e bine.

Ciudată dragostea asta. Asta adevărată. Te transformă în ceva de neînțeles de către cei din jur, dar plin de sens pentru tine. Așa trebuie să fii și nu poți concepe să fii altfel. Cu timpul, nici tu nu îți mai dai seama ce și de ce iubești atât de mult, iar cea mai stupidă întrebare din lume ți se pare”de ce o/îl iubești pe…?” Cum de ce?! Pentru că!  Cumva, însă, știi că e vorba despre cum te simți atunci când sunteți împreună: toate transformarile, tot curajul, toată pasiunea, toate întâmplările – colecția de minuni din relația ta! Dragostea e un drog. Unul gratis și, cu siguranță, cel mai frumos, dar la fel de periculos ca oricare altul. Devenim dependenți de starea de beatitudine pe care o avem doar cu persoana iubită și…inevitabil, într-o bună zi, când nu o să ne mai luăm doza, o să intervină sevrajul.
Dar atunci nu mai e dragoste… E altceva.

Reclame

Ce spui? :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s